Volg mij op Instagram: 

Bekijk mijn recepten:


Rundvlees

Gevogelte

Varkensvlees

Vis

Japanse Ossenhaas

Ossenhaas is een super veelzijdig en vooral lekker stuk vlees! En wat doe je met een ossenhaas van 2 kg? Precies, gewoon veel verschillende soorten gerechten maken! Dit recept is gemaakt met de ossenhaas puntjes.

Lees meer »

Gevulde bavette

Met een prachtig stuk bavette mag ik een recept maken. Het is een gevulde bavette geworden. Weer eens iets anders dan "normaal" een steak grillen 😊.

Lees meer »

Aziatische entrecote

Het leuke van de Aziatische keuken is de veelzijdigheid! Allerlei soorten vlees en vis krijgen door de Aziatische twist een hele andere smaak en beleving. In dit recept heb ik een mooie entrecote met noedels, paprika en sojasaus gemaakt.

Lees meer »

Italiaanse lendebiefstuk

De Italiaanse keuken (en het land) is persoonlijk mijn favoriet. De eenvoud waarmee ze in Italië een gerecht kunnen maken, dat zo ontzettend smaakvol is, maakt het mijn favoriet. Voor wie weleens in Italië is geweest, zal zich vast ook herkennen in de groentes die zo veel smaak bevatten, dat kruiden bijna niet meer nodig zijn. Voor dit recept heb ik mij daarom ook laten inspireren door Italië en een pasta erbij gemaakt met gegrilde groentes.

Lees meer »

Pulled Chicken

Laat kip een aantal uur garen in een pan met saus en je krijgt super malse en zachte kip wat je zo uit elkaar kan trekken, oftewel Pulled Chicken!

Lees meer »

Koud gerookte zalm

Koud gerookte zalm, op een toastje, op een broodje, in een salade, het is allemaal lekker! Vaak komt dit in een plastic pakje uit de supermarkt. Wist je dat je dit ook heel eenvoudig zelf kan maken, en dan ook op de BBQ? 

Lees meer »